21 Wellness-merken in eigendom van Black die Black Joy ondersteunen

16 Mar 2021

21 Wellness-merken in eigendom van Black die Black Joy ondersteunen

Wellness-merken die eigendom zijn van het zwart en organisaties voor geestelijke gezondheidszorg zijn meer dan ooit een veilige haven voor ondersteuning - in deze ruimtes binnen de zwarte gemeenschap doen bedrijven en stichtingen het nodige werk om hun publiek met elkaar in contact te brengen en te voeden.

En omdat deze bedrijven nu en altijd moeten worden ondersteund, vergroten we enkele van de gezondste ruimtes die persoonlijke en virtuele services en daadwerkelijke producten bieden die kunnen helpen bij het bevorderen van uw welzijn. Van fitnessstudio's tot kristal- en kruidenwinkels, hier hebben we 21 wellness-merken van Black verzameld die Black joy ondersteunen en promoten.

BLK + GRN

BLK + GRN is een online marktplaats die bestaat uit meer dan 60 zwarte ambachtslieden die producten verkopen die volledig natuurlijke ingrediënten gebruiken. De website verkoopt bijna alles wat je maar kunt bedenken - van menstruatiezorg tot producten voor thuis.

GirlTrek

GirlTrek, een zelfzorgbeweging gericht op wandelen, "is rallying 1 miljoen zwarte vrouwen lopen in hun buurt rond voor radicale zelfzorg en genezing. " GirlTrek fungeert als de grootste volks- en gezondheidsbeweging voor zwarte vrouwen en biedt gemeenschapsondersteuning, buurtwandelingen en een wandelpodcast als onderdeel van hun Black History Bootcamp.

The Honey Pot Co.

The Honey Pot Company, opgericht door Bea Dixon, ligt onlangs in de winkelrekken bij Target. De lijn voor intimiteitsverzorging omvat alles van inlegkruisjes tot inlegkruisjes tot vrouwelijke doekjes. Het meest geliefde product? De normale schuimende wassing, die van plantaardige oorsprong is en gemaakt is met plantaardige ingrediënten.

De Cristalline

De Cristalline is een “veelzijdige lifestyle-service om u te helpen evenwichtige energie te creëren binnenin alle aspecten van je leven. " De website bevat een unieke mix van interieurontwerpdiensten, kristalgenezing, en biedt zelfs manifestatie- / ruimteverwijderingskits aan, compleet met salie en kristallen

Transparant en zwart

Transparant en Black is een wellnesscollectief dat ruimte creëert voor zwarte mensen om te genezen van trauma. De organisatie werkt momenteel aan de bouw van haar eerste fysieke ruimte in Brooklyn, die toegang zal bieden tot therapeuten, doula's, stilte-kamers en fitnesslessen voor de zwarte gemeenschap. Hun digitale diensten zijn gecentreerd rond yoga, check-ins voor geestelijke gezondheid en meer.

Caramel Brown Cosmetics

Caramel Brown Cosmetics is in 2011 opgericht door Jessica St. Sulme en heeft een breed scala aan veganistische, volledig natuurlijke producten, waaronder alles van handgemaakte body butter tot suikerscrubs met suikerspin-thema. Wat aanvankelijk begon als een bedrijf dat gebaseerd was op de verkoop van geschenkmanden, veranderde al snel in een zelfzorgparadijs. Een van haar nieuwste creaties die je zeker zal bevallen? De Black Chai Body Sugar Scrub.

Black Girls Breathing

Black Girls Breathing is een online veilige ruimte gemaakt voor zwarte vrouwen om hun geestelijke gezondheid te ondersteunen door middel van gemeenschapsinspanningen en door gratis virtuele ademwerkcirkels (aangeboden op een glijdende schaal).

Rituals + Ceremony

Rituals + Ceremony is een wellnessruimte in Brooklyn, maar met veel verkochte goodies online inclusief kristallen boxsets, manifestatiekits en essentiële oliën zoals de Rose Geranium Relaxation Body Oil, gewijd aan het herstellen van soepelheid en zachtheid.

Therapie voor zwarte meisjes

Therapie for Black Girls is een online platform dat zich toelegt op het stimuleren van mentaal welzijn voor zwarte vrouwen. Onderwerpen op het gebied van geestelijke gezondheid worden gepresenteerd op een manier die toegankelijk aanvoelt en therapeuten, zowel op kantoor als virtueel, kunnen worden gevonden op basis van uw nabijheid. De organisatie biedt ook virtuele sessies en evenementen rond geestelijke gezondheid.

Heal Haus

Heal Haus, opgericht door Elisa Shankle en Darian Hall, is meer dan een gezamenlijke wellnessruimte en café (gevestigd in Brooklyn) - het dient ook als een online ruimte "waar genezing toegankelijk, inclusief en gemeenschapsgericht is." Het online aanbod omvat dagelijkse lessen, variërend van Alchemy Meditation tot Open Level Vinyasa. De lessen beginnen bij $ 10.

Fly Girl Collective

Fly Girl Collective, gevestigd in Londen en nu virtueel actief, verbindt vrouwen door middel van collectieve uitdagingen en evenementen. Andere bronnen op de website zijn onder meer posts over gezond eten, inspirerende paneldiscussies over 'Cool Down' en nog veel meer.

Chakra Zulu-kristallen

Gevestigd in Tampa, Chakra Zulu Kristallen heeft alles, van prachtige getrommelde en ruwe edelstenen tot apothekers. Het is een hemel voor zelfzorg, gevuld met keuzes zoals de Heart Chakra Detox Bath Salts, samengesteld uit essentiële oliën van geranium, jasmijn en bergamot.

Body Space Fitness

Kelvin Gary richtte Body Space Fitness op, een boetiektrainingsgymnastiek, om zich te specialiseren in privé-, semi-privétrainingen en kleine fitnesslessen in New York. Het biedt nu virtuele sessies en trainingsformaten zijn op maat gemaakt voor elk individu.

Natty Garden

Wat is welzijn zonder de aanbidding van planten en tuinieren? Natty Garden is gevuld met spullen, waaronder tuingereedschap, kunstmest, voedingsstoffen en meer voor de baby's van je groeiende plant.

Movita Vitamins

Movita Vitamins, een populair multivitaminenbedrijf, heeft alles, van prenatale vitamines tot een schoonheidsfles, die is ontworpen om gezond haar, huid en nagels te ondersteunen.

Ethel's Club

Ethel's Club is een sociale club en wellnessruimte opgericht door oprichter Naj Austin. Het is speciaal ontworpen met mensen van kleur in gedachten om "een plek te creëren om samen tijd door te brengen en een gemeenschap op te bouwen" door middel van dagelijkse lessen en (nu digitale) evenementen.

HunnyBunny Boutique

De pure en natuurlijke producten van HunnyBunny zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten uit keukens. Het in Washington, DC gevestigde merk biedt zelfzorgproducten van zeep tot deodorant, inclusief geuren zoals theeboom en sinaasappel en lavendel en limoen.

Harriet's Apothecary

Harriet's Apothecary is een bedrijf met de missie om een ​​"intergenerationeel, genezend dorp te creëren, geleid door de genialiteit en wijsheid van zwarte cis-vrouwen, queer- en transgenezers, kunstenaars, gezondheidswerkers, goochelaars, activisten en voorouders." Eerdere initiatieven omvatten sessies waarin genezing en zelfs ruilhandel centraal stonden.

Bold Xchange

Dit online bedrijf in zwarte handen bevat bundels koffie, thee, hoofdbanden, maskers en meer (ook gemaakt door andere Black-bezeten bedrijven). Mede opgericht door Danielle Deavens en Doug Spencer, bevat het bedrijf openhartige recensies en echte productbeschrijvingen voor transparantie.

Ruby Love

Ruby Love (voorheen bekend als PantyProp) is een kledingbedrijf opgericht door Crystal Etienne in 2015. De lijn omvat lekvrij, intuïtief ondergoed en badkleding die lekken voorkomt en periodevlekken.

Beurre

Deze koudgeperste huidverzorgingslijn bevat handgemaakte veganistische producten die passen bij je zelfzorgspel. Denk aan lavendel Shea Butter Body Cream en Body & Nipple Cream, allemaal gemaakt met natuurlijke kruiden en essentiële oliën.

Kisha Forde is een freelanceschrijver uit Brooklyn die gespecialiseerd is in alles, van cultuur en lifestyle tot alles wat met wellness te maken heeft.