7 luxe huizen te koop met adembenemende Infinity Pools

16 Apr 2021

7 luxe huizen te koop met adembenemende Infinity Pools

Wijnkelders, sportscholen, uitzichten en baantjeszwembaden zijn allemaal goed en wel als voorzieningen in een luxe huis, maar het grootste verkoopargument - zonder twijfel - is een overloopzwembad, volgens Shawn Elliot, president van de ultra-luxe divisie bij Nest Seekers International. "Infinity pools zijn sexy en aantrekkelijk voor elk huis", zegt hij. "Ze geven je een gevoel van eindeloosheid en zijn een plek voor je geest om rond te dwalen."

Gezien de overloopzwembaden in de zeven panden die we hieronder uitlichten, is het moeilijk om het daar niet mee eens te zijn.

Virgin Gorda, Britse Maagdeneilanden

Dit landgoed, genaamd Lion Heart, ligt verspreid over meer dan 12 hectare in Oil Nut Cay en ligt dramatisch op een klif. Spectaculaire panorama's van de zee en het eiland vanuit het grote overloopzwembad zijn het hoogtepunt van het leven hier. De 8000 vierkante meter grote villa, Halo, met vijf slaapkamers, heeft een eetkamer met een stromende watermuur en twee ruime terrassen. De gastenvilla, Rainbow, heeft een kleiner overloopzwembad en een terras met een eethoek.

Prijs: $ 39,5 miljoen

Bedden / baden: 5 slaapkamers, 6 badkamers, 1 halve badkamer

Vierkante beelden: 8.021

Klik hier voor meer informatie.

Punta Mita, Riviera Nayarit, Mexico

Casa Aquila ligt aan de rand van het schiereiland Punta Mita en biedt acht slaapkamers met uitzicht op de oceaan naar de Marietas-eilanden. De entree van het huis heeft een binnenplaats met palmbomen en een waterpartij; binnenshuis is er een fitnessruimte, een spa en een hoofdsuite met een ruim terras. De woonkamer, met dubbelhoge plafonds, komt uit op de grote achterpatio met een lang overloopzwembad dat net boven het strand ligt. Het is het middelpunt van de casa - kijk eens naar de foto en het is gemakkelijk te zien waarom.

Prijs: $ 16 miljoen

Bedden / baden: 8 slaapkamers, 9 badkamers

Vierkante beelden: 15.000 plus 5.000 buitenruimte

Klik hier voor meer informatie.

Ibiza, Spanje

tot 8000 vierkante meter, combineert dit moderne huis met acht slaapkamers op het Spaanse eiland dat bekend staat om zijn eindeloze feesten feilloos het binnen- en buitenleven. Een ruime eet- en woonkamer komt uit op een groot terras met een overloopzwembad dat uitkijkt over de zee. Het is een verwennerij om op elk moment van de dag te zwemmen, maar tijdens zonsopgang of zonsondergang wordt de wow-factor nog veel meer verhoogd.

Prijs: $ 7.174 miljoen

Bedden / badkamers: 8 slaapkamers , 9 badkamers

Vierkante afmetingen: 7.857

Klik hier voor meer informatie.

Downtown Brooklyn

Brooklyn Point is momenteel de hoogste toren van de gemeente op 720 voet en biedt meer dan 40.000 vierkante voet aan voorzieningen. Het ultieme voordeel van het bezitten van een huis hier is toegang hebben tot het hoogste residentiële overloopzwembad op het westelijk halfrond. Het 27 meter lange zoutwaterzwembad op het dak, dat dit voorjaar wordt geopend, stelt u in staat om te zonnebaden terwijl u geniet van het uitzicht op de skyline. Op 180 voet boven de grond is het omgeven door loungestoelen, eetgedeeltes in de buitenlucht en een filmvertoningsruimte buiten.

Prijs: 483 eenheden variërend van $ 900.000 voor een studio tot $ 2,75 miljoen voor een 3-slaapkamer

Bedden / baden: van studio's tot units met 3 slaapkamers en 3 badkamers

Vierkante afmetingen: van 548 vierkante voet voor een studio tot 1499 vierkante voet voor een 3-slaapkamer

Voor meer informatie, klik hier.

Montauk, New York

Grenzend aan de Hamptons, dit huis met zes slaapkamers en 8.423 vierkante meter ligt 40 meter boven zeeniveau en heeft vanuit bijna elk uitkijkpunt een fantastisch uitzicht op de Atlantische Oceaan. De open woonkamer en keuken hebben kamerhoge glazen schuifdeuren die leiden naar een marmeren terras met een 45 voet lang zoutwater-overloopzwembad. Het is de ultieme plek om die oceaanpanorama's in je op te nemen, die bij zonsondergang op hun mooist zijn.

Prijs: $ 13,7 miljoen

Bedden / baden: 6 slaapkamers, 6 badkamers, 2 halve badkamers

Vierkante afmetingen: 8.423

Klik hier voor meer informatie.

Bel Air, Californië

Lake, uitzicht op de stad en de bergen liggen in petto voor de eigenaar van deze 12.000 vierkante meter grote Bel Air-pastorie met acht slaapkamers. De glazen wanden zijn een strak designelement, maar de echte showstopper is een enorm buitenterras met een 70 meter lang overloopzwembad en een zithoek die uitkijkt over de hele vallei. Andere opmerkelijke voorzieningen zijn een tuin, een wijnkelder en een garage voor acht auto's.

Prijs: $ 15,99 miljoen

Bedden / baden: 8 slaapkamers, 11 badkamers

Vierkante afmetingen: 12.000 plus 5.000 buitenruimte

Klik hier voor meer informatie.

Taormina, Italië

De juwelendoosbestemming van Taormina wordt zoveel dromeriger door te wonen in deze villa met vijf slaapkamers en 4.165 vierkante meter in het bovenste deel van de stad. Met een traditionele esthetiek die doet denken aan het Sicilië van eeuwen geleden, biedt het pand een vrij uitzicht op de Etna en de kust van Calabrië. Een overloopzwembad dat lijkt te versmelten met de zee is het winnende kenmerk. Kom dus lekker zitten met een glas wijn in de hand om van het landschap te genieten.

Prijs: $ 2,3 miljoen

Bedden / Badkamers: 5 slaapkamers, 5 badkamers

Vierkante afmetingen: 4.165

Klik hier voor meer informatie.