Geen stimuluscheck? Maakt u zich geen zorgen. Het IRS-betalingsspoor kan u helpen uw geld op te sporen

26 Apr 2021

Geen stimuluscheck? Maakt u zich geen zorgen. Het IRS-betalingsspoor kan u helpen uw geld op te sporen

Geen paniek als u nog steeds wacht op uw derde stimuluscheck. TheIRS is nog steeds bezig met het verzenden van betalingen (hier leest u hoe u uw derde cheque kunt volgen). De tijd kan komen dat u actie moet ondernemen en de juiste manier moet vinden om uw ontbrekende betaling op te sporen, of het nu uit de eerste, tweede of derde ronde is. van cheques.

Als u in aanmerking komt voor stimuleringsgeld van een van de cheques, maar ze zijn nooit aangekomen, kan er een probleem zijn met uw betaling - vooral als de IRS niet over uw juiste gegevens beschikt, zoals een adres als je bewoog. Mogelijk bent u ook een "plus-up" -betaling verschuldigd als u een deel van uw betaling van $ 1.400 heeft ontvangen, maar niet alles wat u verschuldigd bent. U zou automatisch uw "plus-up" -betaling moeten ontvangen zonder dat u uw belastingformulier hoeft te wijzigen. (Mogelijk kunt u ook profiteren van een aantal andere besparingsmogelijkheden dankzij de nieuwste stimuleringswet.)

We laten u enkele manieren zien om uw betaling bij te houden, hetzij via een Kortingskrediet (zelfs als u gewoonlijk geen belastingen indient) of een IRS-betalingstrack. Plus, dit is wat we horen over een mogelijke vierde stimuluscheck, alle belastingverminderingen die u dit jaar zou kunnen claimen, wat er kan gebeuren met de kwijtschelding van studieleningen en het laatste nieuws over de kinderkorting (bereken uw totaal). Dit verhaal is bijgewerkt.

Wanneer u zich zorgen moet maken over uw ontbrekende cheque

Er worden nog steeds derde stimuluschecks verzonden, dus we raden u aan wat langer uit te houden. Als u uw eerste of tweede cheque helemaal niet hebt gekregen, is het tijd om in actie te komen. In het algemeen laat deze grafiek zien wanneer u een IRS-betalingstracering kunt en moet aanvragen, die is ontworpen om een ​​stimuluscheck op te sporen waarvan het bureau zei dat deze verzonden was. Hieronder meer over hoe een betalingstracering precies werkt, hoe u aan de slag kunt en wanneer u deze moet gebruiken.

Deze tijdlijn was ook hetzelfde voor de eerste en tweede controle. Als uw eerste of tweede stimuluscheck ontbreekt, kunt u de Get My Payment-tool niet langer gebruiken om ze op te sporen. Hier leest u hoe u het bedrag van uw eerste twee stimuluscontroles kunt vinden.

De IRS-tracker zegt dat mijn betaling is verzonden, maar ik heb deze nooit ontvangen. Wat nu?

De IRS blijft de derde stimuluscheque naar miljoenen mensen sturen, dus de kans is groot dat als je de jouwe nog niet hebt, deze in de maak is. U kunt de status van uw derde cheque bekijken. U moet uw burgerservicenummer of individueel belastingbetaleridentificatienummer, geboortedatum, straatadres en postcode of postcode invoeren.

Het portaal toont uw betalingsstatus, of uw geld is gepland om te worden verzonden en de betalingsmethode (directe storting of per post) en de datum. Mogelijk ziet u ook een ander bericht of een fout. (Hier leest u hoe u uw per post verzonden cheque via de USPS kunt volgen.)

U moet een betalingstracering aanvragen als de Get My Payment-portal aangeeft dat uw betaling is uitgevoerd, maar u deze niet binnen de tijdsbestekken in de bovenstaande tabel.

Ik heb een brief van de IRS ontvangen waarin mijn betaling wordt bevestigd, maar die is nooit aangekomen. Wat moet ik doen?

Ongeveer 15 dagen nadat de IRS uw derde stimuluscheque heeft verzonden (door middel van directe storting, papieren cheque of EIP-kaart), zou u een brief van het bureau moeten krijgen waarin uw betaling wordt bevestigd.

Als u deze brief - ook wel Notice 1444, Your Economic Impact Payment - genoemd, heeft ontvangen maar uw betaling nooit heeft ontvangen, moet u een betalingstracering aanvragen. Zorg ervoor dat u de brief bewaart - u hebt de informatie nodig om uw claim in te dienen. (Dit is wat u moet doen als u de IRS-brief over uw stimuluscontrole bent kwijtgeraakt.) Hetzelfde geldt ook voor de eerste en tweede stimuluscontrole.

Hoe vraag ik een IRS-betalingstrack aan en claim ik mijn ontbrekende stimulusgeld?

Om een ​​betalingstrack aan te vragen, bel de IRS op 800-919-9835 of mail of fax een ingevuld Formulier 3911, Verklaring belastingbetaler met betrekking tot teruggave (pdf). Opmerking: als u het nummer belt, moet u de opgenomen inhoud beluisteren voordat u verbinding kunt maken met een agent.

Om formulier 3911 voor uw derde stimuluscheck in te vullen, geeft de IRS de volgende instructies:

 • Schrijf "EIP3" bovenaan het formulier (EIP staat voor Economic Impact Payment.)
 • Vul het formulier in en beantwoord alle terugbetalingsvragen die betrekking hebben op uw betaling.
 • Bij het invullen van item 7 onder Sectie 1:
  • Vink het vakje aan voor "Individu" als het type aangifte.
  • Voer "2021" in als het belastingtijdvak .
  • Schrijf niets voor de datum van archivering.
  • Onderteken het formulier. Als u getrouwd bent en samen een aanvraag indient, moeten beide echtgenoten het formulier ondertekenen.

  U mag formulier 3911 niet mailen als u al telefonisch om een ​​opsporing heeft verzocht. En de IRS zei dat je geen betalingstracering moest aanvragen om te bepalen of je in aanmerking kwam voor een cheque of om het bedrag te bevestigen dat je had moeten ontvangen.

  Er is meer dan één manier waarop de IRS uw claim voor het traceren van betalingen kan verwerken.

  De IRS zal het volgende doen om uw claim te verwerken, volgens haar website:

  • Als u de cheque niet heeft verzilverd, zal de IRS een vervangende cheque verstrekken. Als u de originele cheque tussen uw bezittingen ontdekt, wordt van u verwacht dat u deze zo snel mogelijk retourneert.
  • Als u de cheque voor terugbetaling heeft verzilverd, kunt u een claimpakket verwachten van het Bureau van de Fiscale Dienst, dat zal een kopie van de geïnde cheque bevatten. Volg de meegeleverde instructies. Het bureau zal uw claim en de handtekening op de geannuleerde cheque beoordelen alvorens te beslissen of het een vervangende cheque zal verstrekken. Dit is vermoedelijk ter bescherming tegen fraude met stimuluschecks.

  Hoe lang moet ik wachten voordat mijn stimuluscheck arriveert na een betalingstracering?

  U zou een antwoord van de IRS ongeveer zes weken nadat het bureau uw verzoek om een ​​betalingstracering heeft ontvangen, volgens haar website. Maar dit kan worden uitgesteld vanwege de beperkte personeelsbezetting. We hebben contact opgenomen met de IRS voor meer informatie.

  Voor meer informatie over stimuluscontroles, hier is wat we weten over een mogelijke vierde stimuluscontrole en wat er nog meer in het stimuleringspakket zit dat u financieel kan helpen.