SafeMoon jaagt Coinbase-lijst na, AMA plaagt 'Operation Pheonix' temidden van kritiek

26 Apr 2021

SafeMoon jaagt Coinbase-lijst na, AMA plaagt 'Operation Pheonix' temidden van kritiek

De cryptocurrency SafeMoon dringt nog steeds aan op een notering op grote cryptobeurzen nadat Changpeng Zhao, CEO van Binance, suggereerde dat elke munt zou kunnen worden vermeld als deze voldoende interesse had.

Onlangs een SafeMoon-liefhebber tweette een interviewclip van Zhao, waarin hij zei: "Als een munt een groot aantal gebruikers heeft, dan vermelden we deze.

" Als je een munt hebt die populair is en iedereen er achteraan jaagt, de uitwisseling heeft geen andere keuze dan het op te sommen. Het is dus niet zo dat we beslissen wat we willen vermelden. "

Het ontwikkelingsteam van SafeMoon heeft vorige week vermeldingen aangekondigd op de Mandala- en MXC-cryptocurrency-uitwisselingen, maar tot dusver is het token niet vermeld op een van de drie belangrijkste beurzen. . Door volume te verhandelen, zijn dit Binance, Huobi Global en Coinbase.

Ondertussen verwees de CEO van de token, John Karony, naar de cryptische en opzettelijk verkeerd gespelde 'Project Pheonix' van het team tijdens een Q & A-sessie in het weekend, maar gaf weinig detail: "Dus SafeMoon wordt de brandstof voor de vrijheid van mensen zonder bankrekening."

SafeMoon is nog steeds een nieuw token waar fans enthousiast en op hun hoede zijn. Het werkt door verkopers te bestraffen met een transactie van 10 procent vergoeding; vijf procent daarvan wordt herverdeeld onder degenen die nog steeds de cryptocurrency bezitten.

Lark Davis, een cryptocurrency-investeerder, analist en YouTuber, is kritisch over SafeMoon en heeft het vergeleken met de Bitconnect-zwendel die zijn investeerders gestrand met waardeloze cryptocurrency-tokens.

Davis zei op Twitter: "Bitconnect was even een top 10 crypto. De mensen die geld verdienden, wilden niet accepteren dat het een ponzi was, ze maakten alle excuses om het te rechtvaardigen en vielen iedereen aan die het voor de hand liggende verklaarde. Toen werd het tapijt getrokken en verloor iedereen veel tijd. SafeMoon is niet anders. "

Bitconnect was een cryptocurrency-token en -organisatie die investeerders elke maand een rendement op hun investering van maximaal 10 procent garandeerde. Gedurende het grootste deel van het leven van het token was de enige plek om het te kopen op een beurs die wordt beheerd door Bitconnect zelf.

Het crashte in 2018 nadat Amerikaanse effectenregelgevers een waarschuwing hadden afgegeven aan investeerders "van de Ponzi-achtige aard van Bitconnect", schreef de FBI later. "Dit leidde ertoe dat Bitconnect volledig stopte. de uitwisseling voor BCC, waardoor de markt voor de cryptocurrency wordt geëlimineerd en investeerders worden gestrand met bijna waardeloze cryptocurrency. "

Ondertussen vertelde Laith Khalaf, financieel analist bij het AJ Bell-investeringsplatform, aan de Daily Express van SafeMoon" Je bent gewoon afhankelijk van iemand verderop in de rij die bereid is meer te betalen dan jij deed om winst te maken, wat inderdaad een riskante gok is. "

Newsweek heeft contact opgenomen met SafeMoon voor commentaar.

Crypto-beveiligingsorganisatie de Certik Foundation voert een n audit van SafeMoon en "nauw samenwerken" met de cryptocurrency om de beveiliging ervan te verbeteren.

Gerelateerde artikelen

  • Hodl Betekenis: Elon Musk Tweets Crypto Slang Amid Bitcoin, Dogecoin Price Volatility
  • Dogecoin 'Millionaire' die levensbesparingen riskeerde die niet uitbetaald werden voordat de prijs crashte
  • Is cryptocurrency veilig? Dogecoin, SafeMoon krijgen aandacht, maar experts waarschuwen voor risico

Start uw onbeperkte Newsweek-proefperiode